Anda berada di sini: Laman UtamaSUMBER DATABERITA / GALERIGaleri 2017Pelaksanaan Projek Baikpulih Rumah Secara Gotong Royong (PPPN Sarawak Zon Sri Aman)

Pelaksanaan Projek Baikpulih Rumah Secara Gotong Royong (PPPN Sarawak Zon Sri Aman)

Nama penerima bantuan : Encik Sakawi Bin Ahmad
Alamat : No.11/161 Kampung Hilir 94650 Kabong

Pelaksanaan program ini dijalankan pada 28 Oktober 2017 turut dihadiri oleh YB Ahli Parlimen P.205 Saratok YB Tan Sri William Mawan Ikom bersama pemimpin kawasan setempat.
Pelaksanaan program ini turut melibatkan penyerahan cek kepada peneraju projek bagi penerima bernama Puan Rapiah Bt Teruki dan Encik Taip Bin Eki.

HAK CIPTA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK DAN KANDUNGANNYA YANG TERMASUK MAKLUMAT, TEKS, IMEJ, GRAFIK, FAIL SUARA, FAIL VIDEO DAN SUSUNANNYA SERTA BAHAN-BAHANNYA IALAH KEPUNYAAN (NAMA AGENSI) KECUALI DINYATAKAN SEBALIKNYA. TIADA MANA-MANA BAHAGIAN LAMAN WEB INI BOLEH DIUBAH, DISALIN, DIEDAR, DIHANTAR SEMULA, DISIARKAN, DIPAMERKAN, DITERBITKAN, DILESENKAN, DIPINDAH, DIJUAL ATAU DIURUSKAN BAGI TUJUAN KOMERSIAL DALAM APA BENTUK SEKALIPUN TANPA MENDAPAT KEBENARAN SECARA BERTULIS YANG JELAS TERLEBIH DAHULU DARIPADA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK.

PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN YANG DIALAMI OLEH PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN INI.

PAPARAN TERBAIK RESOLUSI 1024x768 IE 7.0++/MOZILLA FIRFOX/GOOGLE CHROME

PETA LAMAN     DASAR KESELAMATAN     DASAR PRIVASI     PASUKAN WEB


 

#