Anda berada di sini: Laman UtamaSUMBER DATABERITA / GALERIGaleri 201716 DISEMBER 2017 - ICU IDOL 2017 (Program Esprit De Corps ICU JPM 2017)

16 DISEMBER 2017 - ICU IDOL 2017 (Program Esprit De Corps ICU JPM 2017)


CSS Gallery:
No images found in folder C:\xampp\htdocs\bm/images/galeri2017/icu_idol/

ICU IDOL 2017
(Program Esprit De Corps ICU JPM 2017)
Tarikh: 16 Disember 2017
Masa: 8.00 malam
Tempat: Kampus Wilayah Selatan (IKWAS), Kluang Johor

Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Sarawak telah diwakili oleh Puan DayangKu Suriyati binti Karim serta dua orang penyanyi latar iaitu Puan Mima binti Janni dan Puan Korina binti Hasani. Lagu bertajuk Lagenda yang dipopularkan oleh Datuk Sheila Majid telah menobatkan wakil PPPN Sarawak sebagai Juara ICU IDOL 2017. Tempat kedua dimenangi oleh wakil dari ICU Ibu Pejabat dan seterusnya ke tiga dimenangi oleh wakil dari PPPN Kelantan. PPPN Sarawak juga memenangi Kategori Persembahan Terbaik dalam majlis tersebut.
Syabas dan tahniah kepada semua pemenang!

HAK CIPTA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK DAN KANDUNGANNYA YANG TERMASUK MAKLUMAT, TEKS, IMEJ, GRAFIK, FAIL SUARA, FAIL VIDEO DAN SUSUNANNYA SERTA BAHAN-BAHANNYA IALAH KEPUNYAAN (NAMA AGENSI) KECUALI DINYATAKAN SEBALIKNYA. TIADA MANA-MANA BAHAGIAN LAMAN WEB INI BOLEH DIUBAH, DISALIN, DIEDAR, DIHANTAR SEMULA, DISIARKAN, DIPAMERKAN, DITERBITKAN, DILESENKAN, DIPINDAH, DIJUAL ATAU DIURUSKAN BAGI TUJUAN KOMERSIAL DALAM APA BENTUK SEKALIPUN TANPA MENDAPAT KEBENARAN SECARA BERTULIS YANG JELAS TERLEBIH DAHULU DARIPADA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK.

PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN YANG DIALAMI OLEH PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN INI.

PAPARAN TERBAIK RESOLUSI 1024x768 IE 7.0++/MOZILLA FIRFOX/GOOGLE CHROME

PETA LAMAN     DASAR KESELAMATAN     DASAR PRIVASI     PASUKAN WEB


 

#