Anda berada di sini: Laman UtamaSEKSYENSEKSYEN PENGURUSAN & KEWANGAN

SEKSYEN PENGURUSAN & KEWANGAN

Fungsi

  • Mengawal belanja mengurus dan pembangunan, mengendalikan pengurusan terimaan atau hasil, akaun dan pembayaran emolumen serta pelbagai.

  • Menguruskan perkara berkaitan perkhidmatan, perjawatan, latihan dan kursus, pengisytiharan harta, pinjaman perumahan serta kenderaan, tatatertib dan pencen.

  • Mengurus perkara berkaitan program kualiti serta inovasi selain pentadbiran am merangkumi kemudahan dan penyenggaraan ruang dan keselamatan pejabat, urusan perolehan, penyelarasan pekeliling dalaman, pengurusan stor, pengurusan aset dan inventori, penyelarasan tempahan jamuan dan pengurusan kenderaan, fail serta surat menyurat.

Program / Projek (Pengurusan/Kewangan)

Pegawai Seksyen Pengurusan / Kewangan

Pegawai Bertanggungjawab  

 1.   PUAN NORFITRI BINTI AMIN

 2.   PUAN NURSHAIMA BINTI NAPIS

HAK CIPTA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK DAN KANDUNGANNYA YANG TERMASUK MAKLUMAT, TEKS, IMEJ, GRAFIK, FAIL SUARA, FAIL VIDEO DAN SUSUNANNYA SERTA BAHAN-BAHANNYA IALAH KEPUNYAAN (NAMA AGENSI) KECUALI DINYATAKAN SEBALIKNYA. TIADA MANA-MANA BAHAGIAN LAMAN WEB INI BOLEH DIUBAH, DISALIN, DIEDAR, DIHANTAR SEMULA, DISIARKAN, DIPAMERKAN, DITERBITKAN, DILESENKAN, DIPINDAH, DIJUAL ATAU DIURUSKAN BAGI TUJUAN KOMERSIAL DALAM APA BENTUK SEKALIPUN TANPA MENDAPAT KEBENARAN SECARA BERTULIS YANG JELAS TERLEBIH DAHULU DARIPADA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK.

PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN YANG DIALAMI OLEH PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN INI.

PAPARAN TERBAIK RESOLUSI 1024x768 IE 7.0++/MOZILLA FIRFOX/GOOGLE CHROME

PETA LAMAN     DASAR KESELAMATAN     DASAR PRIVASI     PASUKAN WEB


 

#