Anda berada di sini: Laman UtamaSEKSYENSEKSYEN PENILAIAN & PEMANTAUAN

SEKSYEN PENILAIAN & PEMANTAUAN

Fungsi

  • Menyelaras dan memantau prestasi Pelaksanaan Program/Projek kementerian / agensi di bawah Rancangan Malaysia Lima Tahun (RMLT) menerusi lawatan pemantauan dan laporan prestasi pelaksanaan projek.
  • Mengenalpasti isu dan mengambil tindakan intervensi bagi menyelesaikan isu-isu pelaksanaan yang berbangkit bagi projek kementerian / agensi di peringkat negeri.
  • Menyelaras pelaksanaan kajian penilaian outcome di kalangan kementerian / agensi di peringkat negeri bagi projek-projek pembangunan di bawah RMLT.
  • Menyelaras mesyuarat Jawatankuasa Pemantauan Projek Pembangunan Persekutuan Negeri Sarawak (JKPPPNg)

 

Program / Projek (Pemantauan)

Pegawai Seksyen Pemantauan

HAK CIPTA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK DAN KANDUNGANNYA YANG TERMASUK MAKLUMAT, TEKS, IMEJ, GRAFIK, FAIL SUARA, FAIL VIDEO DAN SUSUNANNYA SERTA BAHAN-BAHANNYA IALAH KEPUNYAAN (NAMA AGENSI) KECUALI DINYATAKAN SEBALIKNYA. TIADA MANA-MANA BAHAGIAN LAMAN WEB INI BOLEH DIUBAH, DISALIN, DIEDAR, DIHANTAR SEMULA, DISIARKAN, DIPAMERKAN, DITERBITKAN, DILESENKAN, DIPINDAH, DIJUAL ATAU DIURUSKAN BAGI TUJUAN KOMERSIAL DALAM APA BENTUK SEKALIPUN TANPA MENDAPAT KEBENARAN SECARA BERTULIS YANG JELAS TERLEBIH DAHULU DARIPADA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK.

PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN YANG DIALAMI OLEH PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN INI.

PAPARAN TERBAIK RESOLUSI 1024x768 IE 7.0++/MOZILLA FIRFOX/GOOGLE CHROME

PETA LAMAN     DASAR KESELAMATAN     DASAR PRIVASI     PASUKAN WEB


 

#